Pages

Sunday, August 9, 2015

Nilay ve Ardayı ziyarete Bursa'ya gidiyoruz

Bu sabah 8.30 da Bursa'ya doğru yola çıktık. Pazar pazar erkenden yola çıktığımız için bomboş yollarda rahatça 11de özel Jimer Hastanesine vardık.

Nilay dün sabah doğurdu. Epidural sezeryanla. Fakat bir daha doğurursam kesinlikle genel anestezi alırım diyor. Bütün ameliyatı yaşamak, sesleri, konuşmaları ve dikişin yapıldığını duymak pek hoşuna gitmemiş. Zaten çocuğu 10sn görüyorsun sonra alıp gidiyorlar, 10dk geç görürsen de aynı şey diyor. Tuğba'dan sonra Nilay da böyle deyince galiba bende eğer sezeryana dönmek zorunda kalırsam genel anestezi alacağım.

Arda 2650 doğmuş. Kattaki en küçük bebek diyor Nilay. Sütü de henüz gelmediği için Arda'ya mama veriyorlar ama onu da pek almıyor. Arda yemiyor diye Nilay ona kızıyor... Halleri oldukça komikti.

Ben Nilay'ı çok iyi gördüm, karnı hala var ama çoğu inmiş, çok ağrım var demesine rağmen dışardan hiçbirşey belli etmiyordu.

Jimer hastanesinden memnun ama haftasonu doğurduğu için mi bilinmez, personelin biraz lakayıt olduğundan, çok ilgilenmediklerinden yakındı. Hastane odası güzel ve genişti, gördüğüm iki hemşire de gayet ilgiliydi. Oda da aşağıdaki şekilde. Bu geniş oda. Cüzzi bir ek ücret ödemek gerekiyor geniş oda için ama bence iyi olmuş. Ben de kısmet olursa suit oda tutmak istiyorum.. Ama daha çok var :)

2 aaat oturduk, melodiden yaptırdıkları çikolatalarımızı yedik, hediyemizi verdik ve kalktık.

Bursaya kadar gelmişken iskender yemeden olmaz. Carrefour AVM'nin içindeki İskender'de kebaplarımızı yiyip dönüş yoluna çıktık. 

No comments:

Post a Comment